Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-07@15:36:14 GMT

البغدادی به دنبال جانشین است

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۰۹۳۴

یک روزنامه انگلیسی در گزارشی، اقدام رهبر ارشد داعش برای انتخاب جانشین خود در اداره امور این گروه تروریستی را مورد بررسی و تحلیل قرار داده است.

به گزارش صدای ایران از تسنیم روزنامه «تایمز» انگلیس، امروز- پنجشنبه- در گزارشی با عنوان «البغدادیِ بیمار، گروه داعش را تحت فرمان استاد قرار می‌دهد»، نوشته است «ابوبکر البغدادی» رهبر ارشد داعش اداره امور روزانه این گروه را به دستیارش «عبدالله قرداش»، معروف به «استاد»، قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افسر ارتش صدام بود و ستاره‌اش در میان گروه‌های تروریستی بعد از سرنگونی رژیم صدام در سال 2003 درخشید.

تایمز در گزارش خود نوشت، اقدام البغدادی مبنی بر انتخاب قرداش به عنوان جانشین خود گمانه‌زنی‌هایی را درباره وضعیت جسمی این رهبر تروریست‌ها مطرح می‌کند.

این روزنامه خاطرنشان کرد، نیروهای آمریکایی البغدادی( 48 ساله) و قرداش( که سنش معلوم نیست) را در سال 2003 به اتهام ارتباط‌شان با گروه القاعده بازداشت و در بصره محبوس کردند. ظن بر این است که البغدادی از توانایی‌های خود به عنوان یک مبلغ تندرو استفاده کرده و موفق شد صدها تن از زندانیان را برای امر خود و پیگیری دیدگاه خود مبنی بر تشکیل «دولت خلافت» جذب کند.

این روزنامه انگلیسی خاطرنشان کرد، البغدادی به عنوان رهبر یک گروه سلفی- جهادی هدفش را دنبال می‌کرد و در سال 2014 با ایراد خطبه در مسجد «النوری» در موصل تاسیس خلافتش را اعلام کرد.

تایمز افزود، اولین ویدیوی البغدادی از 5 سال پیش در آوریل سال جاری میلادی منتشر شد که در آن تا حدودی از ریش‌ خود را با حنا رنگ کرده بود و می‌گفت که از وضعیت جسمانی خوبی برخوردار است.

تحلیلگران به روزنامه تایمز اعلام کردند، البغدادی جانشین خود را با هدف بازسازی این گروه انتخاب کرد. در حالی‌که البغدادی خودش سخنرانی‌های این گروه را برای سربازگیری همچنان بر عهده دارد.

«فاضل ابو رعیف» تحلیلگر امنیتی، که پیشتر با دولت عراق همکاری می‌کرد به روزنامه تایمز گفته است: «البغدادی هرگز از پست خود دست برنخواهد داشت و او به قرداش ماموریت معینی را در ارتباط با ماموریت‌های لجستیکی و گروه داده است.»

ابو رغیف افزود: «سه دلیل احتمالی پشت تصمیم البغدادی برای انتخاب رهبری جدید در داخل این گروه وجود دارد: حل و فصل اختلافات در گروه، اتحاد با قرداش، که از محبوبیت در میان اعضای گروه برخوردار است، و آماده کردن او برای رهبری جدید در مرحله بعدی.»

نویسنده این گزارش افزود، نیروهای امنیتی در منطقه هشدار داده‌اند که عناصر باقی‌مانده داعش برای انجام حملات و بهره‌برداری از هرگونه خلأ قدرت، همچنان تا حدودی سازمان‌یافته هستند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: البغدادی ابوبکر البغدادی تروریست داعش صدای ایران ایران صدا ایران صدا ایرانصدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۰۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت

براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی آسیایی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای نسبت به سال ۲۰۲۳ در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: بر اساس آخرین آمار اعلامی نظام رتبه بندی جهانی تایمز در خصوص رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی، دانشگاه تبریز با صعود کم سابقه ۲۸ پله ای در بین دانشگاه‌های آسیایی توانست جایگاه ۱۲۱ آسیا را کسب کند.

وی افزود: بر همین اساس، دانشگاه تبریز با صعود ۱۲ پله ای در بین دانشگاه‌های کشور نسبت به سال گذشته، توانست جایگاه دوم دانشگاه‌های جامع کشور را پس از دانشگاه تهران برای سال ۲۰۲۴ کسب نماید.

شیری گفت: همچنین در مقیاس "درهمکرد"، دانشگاه تبریز پس از دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، تهران و صنعتی شیراز در جایگاه ششم کشوری قرار گرفت.

*اعتبار بالای نظام رتبه بندی بین المللی تایمز

شیری با اشاره به اعتبار بالای نظام رتبه بندی تایمز اظهار داشت: نظام رتبه بندی بین المللی تایمز از جمله نظام های رتبه بندی معتبر است که با استفاده از شاخص های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت، و فعالیت ها و همکاری های بین المللی اقدام به رتبه بندی دانشگاه ها می نماید.

دانشگاه تبریز در سال ۲۰۲۴ صعود ۲۰۰ رتبه ای در بین دانشگاه های جهان در نظام رتبه‌بندی بین المللی شانگهای، و نیز صعود ۱۰۰ رتبه ای نظام رتبه‌بندی تایمز (در بین کل دانشگاه های جهان) را نیز تجربه کرده است.

بر اساس این گزارش؛ در لیست ارائه شده  در رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴ ۷۵ دانشگاه  از جمهوری اسلامی ایران حضور داشته اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برندگان پولیتزر ۲۰۲۴ در بخش روزنامه‌نگاری و کتابمعرفی
  • نیویورک تایمز: پاسخ حماس به توافق آتش‌بس جدی بود
  • ترکیب جدید وایت فمیلی مشخص شد؛ آیا برادر بری جانشین او خواهد بود؟/ اخبار WWE
  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • اوکراین ناتوان در پرداخت بدهی خارجی
  • توافق وست هم با خولن لوپتگی
  • بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • جانشین لواندوفسکی از آنفیلد می‌آید؛ بارسلونا به دنبال جذب داروین نونیز
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت