Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر مالزی در حاشیه اجلاس سران اتحادیه جنوب شرق آسیا " آسه آن" در گفت وگو با شبکه سی ان بی سی در بانکوک تایلند گفت که تعهد وی برای تحویل جایگاه نخست وزیری به انور ابراهیم همچنان به قوت خود باقی است.

ماهاتیرمحمد رهبر ائتلاف پاکاتان هاراپان مالزی است که حزب عدالت مردم به ریاست انور ابراهیم نیز در این ائتلاف قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جریان رقابت های انتخابات سراسری ۲۰۱۸ و پیروزی ماهاتیر در انتخابات این کشور رسانه ها به نقل از رهبران این ائتلاف گزارش دادند که قرار است جایگاه نخست وزیری پس از طی ۲ سال از ماهاتیر به انورابراهیم واگذار شود.

اکنون برای نخستین بار است که ماهاتیرمحمد ۹۳ ساله درگفت وگو با یک رسانه خارجی اعلام می کند که این جایگاه را پس از اتمام ۳ سال به رهبر حزب عدالت مردم و عضو مجلس نمایندگان این کشور واگذار می کند.

شبکه سی ان بی سی گزارش داد: به رغم اینکه ماهاتیر رسماً علام کرده که انور ابراهیم جایگزین وی است، یک گمانه زنی حاکی از آن است که احتمال دارد جانشین وی عزمین علی وزیر امور اقتصادی این کشور باشد.

ماهاتیر گفت دولتش نیاز دارد تا بدهی های خارجی این کشور را از رقم ۸۰ درصد از رشد ناخالص داخلی به ۵۴ درصد کاهش دهد که تحقق این امر برای دولت ماهاتیر دستکم سه سال طول می کشد.

ماهاتیر در پاسخ به سوال خبرنگار این شبکه خبری مبنی براینکه آیا قصد دارید بدون دستیابی به هدف مزبور جایگاه نخست وزیری را ترک کنید، گفت: نه من تا پایان دوره سه ساله در نخست وزیری باقی خواهم ماند.

نخست وزیر مالزی تاکید کرد: اولویت دولت وی این است که مشکل مهم بدهی های خارجی این کشور را رفع کند و این موضوع را حتی پس از آنکه وی قدرت را به جانشین خود تحویل دهد، مورد پیگیری قرار خواهد داد.

ماهاتیر محمد در سال های ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۳ نیز نخست وزیر مالزی و رهبر حزب ائتلاف باریسان نشنال (جبهه ملی) بود، اما بعدها از این ائتلاف خارج شد. این ائتلاف ۶۱ سال قدرت را در مالزی دردست داشت و برای نخستین بار سال گذشته ائتلاف پاکاتان هاراپان به رهبری ماهاتیر توانست نخست وزیر نجیب رزاق و رهبر ائتلاف جبهه ملی را شکست دهد.

انور ابراهیم در سال های ۹۸-۱۹۹۳ معاون ماهاتیر محمد بود که پس از مدتی حزب مخالف دولت را تشکیل داد و پس از مدتی به زندان افتاد. ماهاتیر و انور پس از مدت اختلافات را در انتخابات سراسری سال گذشته کنار گذاشته و با یکدیگر برای شکست دادن باریسان نشنال بایکدیگر متحد شدند.

رهبران ۱۰ کشور، جنوب شرق آسیا در دو روز گذشته در پایتخت تایلند با هدف کاهش آثار جنگ تجاری واشنگتن علیه پکن در منطقه آسه آن گردهمایی داشتند.

این گردهمایی سالانه رهبران منطقه جنوب شرق آسیا، دو هفته پس از اجلاس وزیران امور مالی گروه جی – ۲۰ برگزار شد. وزیران گروه جی- ۲۰ نیز در نشست خود جنگ تجاری آمریکا و چین را بزرگترین تهدید اقتصادی کنونی جهان ارزیابی کردند.

مالزی، اندونزی، سنگاپور، فیلیپین، برونئی، میانمار، کامبوج، لائوس، ویتنام و تایلند اعضای دهگانه 'آسه آن' را تشکیل می‌دهند که از سال ۱۹۶۷ تشکیل شده و این کشورها در بیش از نیم قرن اخیر عمدتاً با ارزهای رایج بین المللی معاملات تجاری گسترده درون منطقه‌ای را انجام داده‌اند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز آمریکا به رژیم صهیونیستی برای عملیات «محدود» در رفح

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، پایگاه خبری «العربی الجدید» به نقل از یک منبع غربی نوشت که دولت آمریکا به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای اجرای عملیات کوتاه مدت چند روزه در رفح، چراغ سبز نشان داده است.

به گفته این منبع، هدف از این اجرای این عملیات، وانمود کردن پیروزی در جنگ به وزرای افراطی کابینه نتانیاهو است. «ویلیام برنز» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و «دیوید بارنیا» رئیس موساد نیز درباره اجرای این عملیات هماهنگی انجام داده‌اند.

این منبع افزود که برنز با نتانیاهو نیز در این خصوص تلفنی گفت‌وگو و تأکید کرد که در صورت مخالفت نخست وزیر این رژیم با اجرای عملیات محدود در رفح، دولت آمریکا ممنوعیت انتقال مهمات و تجهیزات جنگی به اسرائیل را اتخاذ خواهد کرد.

به گفته این منبع، نتانیاهو همچنان سعی دارد تاریخ پایان جنگ را مشخص نکند و از دولت آمریکا هم این موضوع را درخواست کرده است. او به میانجی مصری نیز ابلاغ کرده که حاضر است بدون ارائه تعهد کتبی، از انجام عملیات نظامی خودداری کند به شرط آنکه تاریخ پایان یافتن جنگ را تعیین نکند.

این منبع همچنین گفت که دولت آمریکا به شرکای اروپایی خود نیز محدود بودن عملیات در رفح را اعلام کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چراغ سبز آمریکا به رژیم صهیونیستی برای عملیات «محدود» در رفح
  • رد شدن توافق آتش‌بس از سوی نتانیاهو
  • چرا نتانیاهو نمی‌خواهد جنگ در غزه تمام شود؟
  • ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به‌دلیل زیان‌ده‌بودن، رایگان واگذار شود، سال پیش به سوددهی ۱۲ هزار میلیارد تومانی رسید
  • پالایشگاه آبادان که در دولت گذشته قرار بود رایگان واگذار شود، به سوددهی رسید
  • نتانیاهو از رفتن به زندان جان به در برد
  • انتقاد روسیه از مواضع نخست‌وزیر انگلیس نسبت به اوکراین
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی